ALEGERI PREZIDENŢIALE. Aristotel Căncescu, aflat în arest, nu a mai dorit să voteze. Hrebenciuc a votat

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Aristotel Căncescu, aflat în arest preventiv pentru 30 de zile, nu a mai dorit să voteze duminică, a precizat Popa Ana, preşedinta secţiei de votare nr.15 Braşov la care este arondat arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov (IPJ), potrivit Agerpres.

16 nov. 2014, 11:13
ALEGERI PREZIDENŢIALE. Aristotel Căncescu, aflat în arest, nu a mai dorit să voteze. Hrebenciuc a votat

Conform acesteia, printre ceilalţi arestaţi care au votat se numără Viorel Hrebenciuc, Andrei Hrebenciuc, Gheorghe Paltin Sturza, dar şi fostul şef al Poliţiei Rutiere Braşov, Claudiu Tămărjan.

„Un număr de 29 de solicitări pentru urna mobilă au fost de la arestul preventiv al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, şi totodată 29 de declaraţii completate. Printre cei care au votat se numără Viorel Hrebenciuc, Andrei Hrebenciuc, Gheorghe Paltin Sturza, dar şi fostul şef al Poliţiei Rutiere Braşov, Claudiu Tămărjan. De această dată, printre declaraţii nu se află şi cea a lui Aristotel Căncescu”, a spus preşedinta secţiei de votare nr. 15 Braşov.

Reamintim că pentru primul tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale din 2 noiembrie, un număr de 26 de persoane aflate în arestul IPJ Braşov, printre care şi preşedintele CJ, Aristotel Căncescu, au solicitat urna mobilă pentru a vota.