ALEGERI PREZIDENŢIALE. Circa 80 de persoane din secţiile de votare, înlocuite pentru al doilea tur de scrutin

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Aproximativ 80 de persoane din secţiile de votare din judeţ, respectiv preşedinţi, locţiitori şi reprezentanţi ai partidelor politice, au fost schimbate de Biroul Electoral Judeţean (BEJ) înainte de cel de-al doilea tur de scrutin, a declarat vineri, preşedintele BEJ Gorj, judecătorul Gheorghe Constantinescu, potrivit Agerpres.

14 nov. 2014, 12:48
ALEGERI PREZIDENŢIALE. Circa 80 de persoane din secţiile de votare, înlocuite pentru al doilea tur de scrutin

Potrivit acestuia, doi preşedinţi şi doi locţiitori s-au retras din comisiile secţiilor de votare, invocând motive de boală sau personale. Majoritatea înlocuirilor au fost făcute la reprezentanţii partidelor politice, 75 de persoane fiind schimbate.

„În ceea ce priveşte desfăşurarea celui de-al doilea tur de scrutin au intervenit următoarele modificări: au fost cereri de renunţare din motive de boală sau alte motive personale pentru doi preşedinţi şi doi locţiitori ai secţilor de votare şi din partea partidelor politice au fost 75 de înlocuiri”, a spus Gheorghe Constantinescu.

Un număr de 305.666 de gorjeni sunt aşteptaţi duminică la urne, în cel de-al doilea tur de scrutin, pentru a-şi exprima dreptul la vot la alegerile prezidenţiale. La nivelul judeţului Gorj, au fost amenajate 327 de secţii de votare, dintre acestea 210 fiind în mediul rural, unde sunt aşteptaţi la vot 162.831 de alegători, iar 117 secţii se află în mediul urban, unde sunt pe liste 142.835 gorjeni.