Dan Diaconescu îl susţine pe Ponta: Sunt pus în situaţia de a alege între şef şi adjunctul său. Îl aleg pe şef

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Dan Diaconescu, candidatul PPDD la alegerile prezidenţiale, a declarat că îl va susţine, deşi acesta va rămâne duşmanul său. Diaconescu a declarat că pus în situaţia de a alege între „şef şi adjunctul său”, el îl va alege pe şef. 

06 nov. 2014, 17:42
Dan Diaconescu îl susţine pe Ponta: Sunt pus în situaţia de a alege între şef şi adjunctul său. Îl aleg pe şef

„Suntem puşi în situaţia de a alege între şef şi adjunctul său. Evident că alegătorii mei îl vor alege pe şef. Evident, acest finalist nici nu a vrut să asculte cele 100 de măsuri, de porunci, pe care le-am propus eu. De la unul dintre finalişti nu am primit răspuns. Şi înţelegem să luăm măsuri. De la celălalt finalist, am primit răspuns pentru 20 de măsuri. În prima sesiune parlamentară, vom decide stoparea migraţiei parlamentare, interzicerea impozitării pensiilor, care există la anumite pensii, de peste 10 milioane, am decis mărirea alocaţiilor copiilor, începând din decembrie. Am decis măsura privind salariile bugetarilor, care vor creşte din luna decembrie, e vorba de salariul minim. Un alt deziderat a fost mărirea alocaţiilor copiilor”, a declarat Dan Diaconescu.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Candidatul PPDD a mai afirmat că a ajuns la o înţelegere cu premierul Victor Ponta şi recuperarea patrimoniului Gojdu de la maghiari.

Dar am ajuns la o înţelegere şi privind recuperarea patrimoniului Gojdu de la maghiari. Având în vedere că unul dintre finalişti are serioase probleme, având în vedere câ va fi conducătorul Armatei Române, el nefiind român, din toate aceste motive, PPDD nu va vota cu Klaus Iohannis, nu voi vota cu Klaus Iohannis. Victor Ponta rămâne un duşman de-al meu, sper să nu rămâne şi un duşman al poporului. Sper să-şi onoreze măsurile, dacă nu, vom începe un război, aşa cum doar noi ştim să purtăm război. Propunem susţinerea lui Victor Ponta. Nu voi tranzacţiona voturile mele, dar le voi spune românilor mei, cei 400.000 care m-au ales pe mine să nu-l voteze pe Klaus Iohannis”, a mai spus Diaconescu.