ALEGERI PREZIDENŢIALE. Dragnea: Nu putem da ţara pe mâna lui Iohannis, nu ştie nimic despre niciun domeniu

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă la Reşiţa, referitor la prestaţia candidatului ACL, Klaus Iohannis din campania electorală, că 'este jenant să vrei să candidezi la cea mai înaltă funcţie din statul român şi să nu cunoşti nimic despre niciun domeniu', transmite Agerpres.

12 nov. 2014, 12:04
ALEGERI PREZIDENŢIALE. Dragnea: Nu putem da ţara pe mâna lui Iohannis, nu ştie nimic despre niciun domeniu

‘Este un moment important pentru România, în care românii trebuie să aleagă între Victor Ponta, un om autentic, veritabil, care ştie ce face, care ştie ce a făcut şi care, împreună cu echipa guvernamentală a realizat din România o ţară puternică şi dezvoltată, iar de partea cealaltă, Klaus Iohannis, un om care vorbeşte fără să aducă argumente şi fără să cunoască. Este jenant să vrei să candidezi la cea mai înaltă funcţie din statul român şi să nu cunoşti nimic despre niciun domeniu. Nu putem da ţara pe mâna unui astfel de om, iar acesta este motivul principal pentru care îi rog pe colegi să continue campania până la finalul ei’, a afirmat preşedintele executiv al PSD.

Liviu Dragnea susţine că Victor Ponta, împreună cu Guvernul, au reuşit ‘o mare schimbare’ în ceea ce priveşte acordarea de fonduri guvernamentale, care s-a făcut fără a se ţine cont de culoarea politică.

‘Caraş-Severinul este un judeţ în care Guvernul a investit foarte multe fonduri pentru dezvoltarea locală, în toate localităţile, indiferent de culoarea politică, au fost alocate sume inclusiv pentru Consiliul Judeţean, chiar dacă acolo nu e conducere care să facă parte din coaliţie. Aceasta a fost marea schimbare produsă de Guvernul Ponta: sumele nu au mai fost alocate pe criterii politice, cum, din păcate, s-a procedat în anii precedenţi şi, în loc să avem un program coerent de dezvoltare, care să genereze o dezvoltare echilibrată, pe tot cuprinsul ţării, au fost bani risipiţi, cu mii de şantiere începute şi nefinalizate, abandonate, bani îngropaţi, aruncaţi pe apa sâmbetei. A trebuit să reluăm toate aceste investiţii, dar după criterii de prioritizare foarte clare’, a subliniat Liviu Dragnea.