ALEGERI PREZIDENŢIALE. Firea: Klaus Iohannis a fugit mereu de dezbateri cu adversari politici

Gabriela Firea, purtătorul de cuvânt al PSD, afirmă că pentru candidatul ACL Klaus Iohannis, care 'se foloseşte de toate tertipurile pentru a scăpa de confruntările televizate cu Victor Ponta', această strategie nu este o noutate, fiind aplicată şi în campaniile pentru Primăria din Sibiu din 2008 şi 2012, transmite Agerpres.

09 nov. 2014, 11:04
ALEGERI PREZIDENŢIALE. Firea: Klaus Iohannis a fugit mereu de dezbateri cu adversari politici

‘Proclamat de către echipa sa de campanie om al faptelor şi nu al vorbelor, Klaus Iohannis se străduieşte să-şi ajusteze comportamentul în funcţie de sloganul său electoral. Prin urmare, se foloseşte de toate tertipurile pentru a scăpa de confruntările televizate cu Victor Ponta, pe care le aşteaptă o ţară întreagă, şi în care ar avea ocazia să-şi prezinte programul politic şi viziunea. Fuga de televiziuni nu este însă o noutate specifică acestor alegeri, pentru că Iohannis a apelat la această strategie inclusiv în campaniile pentru Primăria din Sibiu, unde a refuzat cu consecvenţă confruntările televizate cu contracandidaţii săi, atât în 2008 cât şi în 2012″, afirmă purtătorul de cuvânt al PSD, într-un comunicat transmis de presă.

Gabriela Firea adaugă că, prin acest comportament, Iohannis dovedeşte că este, în realitate, foarte departe de mitul creat în jurul persoanei sale. „Orice confruntare televizată riscă să facă acest lucru evident inclusiv pentru susţinătorii săi, care ar putea să nu-l mai voteze. E de înţeles din punct de vedere strategic, dar total inacceptabil din punct de vedere democratic”, concluzionează reprezentantul PSD.