ALEGERI PREZIDENTIALE. Gabriela Firea: USL nu a murit. PNL şi-a abandonat „crezul politic”

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Klaus Iohannis a afirmat, vineri, referitor la o posibilă refacere a Uniunii Social-Liberală că "USL este de domeniul trecutului, a murit, nu exista". În replică, purtătorul de cuvânt PSD Gabriela Firea susţine că USL nu a murit, însă "PNL a abandonat un proiect politic în care îşi pusese speranţele o ţară întreagă".

14 nov. 2014, 14:39
ALEGERI PREZIDENTIALE. Gabriela Firea: USL nu a murit. PNL şi-a abandonat „crezul politic”

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Pentru Klaus Werner Iohannis, USL nu mai există. De fapt, pentru domnia USL a existat doar pentru a-l propulsa într-o funcţie în guvern, pe care nu o merita şi pentru care nu era pregătit. Dar afirmaţia pe care a făcut-o azi, cum că USL a murit, jigneşte şi sfidează deopotrivă pe cei 7,4 milioane de români care au votat în 2012 împotriva lui Traian Băsescu, cel pe care acum îl întruchipează candidatul ACL„, a declarat Gabrielei Firea, potrivit Agerpres.

Purtătorul de cuvânt al PSD susţine că PNL a murit şi a abandonat crezul politic.

Nu, domnule Iohannis, USL nu a murit! A murit în schimb Partidul Naţional Liberal, care nu numai că a abandonat un proiect politic în care îşi pusese speranţele o ţară întreagă, dar de dragul unei alianţe cu partidul lui Traian Băsescu şi-a abandonat şi crezul politic, şi familia politică europeană şi angajamentele luate în faţa electoratului. Klaus Iohannis este înconjurat din toate părţile de oamenii lui Traian Băsescu, iar rolul care i-a fost încredinţat este acela de continuator al regimului Băsescu şi de cauţionare a tuturor celor care au fost părtaşi la guvernarea catastrofală din perioada 2009 – 2011, o guvernare îndreptată împotriva românilor„, a mai afirmat Firea.

CITEŞTE ŞI VICTOR PONTA contra KLAUS IOHANNIS. Cote BOMBĂ la casele de PARIURI

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Potrivit purtătorului de cuvânt al PSD, „un vot pentru Klaus Iohannis la alegerile de duminică este, în fapt, un vot pentru Traian Băsescu şi camarila sa”.

Întrebat, vineri, la RFI, dacă este posibilă refacerea USL-ului, candidatul la prezidenţiale Klaus Iohannis a declarat: „Este imposibila refacerea USL-ului. Este o poveste pe care o tot tine la cald domnul Ponta. USL e de domeniul trecutului, a murit, nu exista„.

VEZI ŞI ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Victor Ponta şi Klaus Iohannis, atenţionaţi pentru ţinuta lor în ziua votului