ALEGERI PREZIDENŢIALE. George Scutaru: Tăriceanu s-a lăsat folosit, ştie că nu va ajunge niciodată premier

Liderul deputaţilor liberali, deputatul George Scutaru, susţine că 'nominalizarea lui Călin Popescu Tăriceanu ca premier este un joc făcut pentru a atrage electoratul de dreapta', potrivit Agerpres.

06 nov. 2014, 19:53
ALEGERI PREZIDENŢIALE. George Scutaru: Tăriceanu s-a lăsat folosit, ştie că nu va ajunge niciodată premier

‘Călin Popescu Tăriceanu s-a lăsat folosit în modul cel mai josnic, chiar dacă el, în primul rând, ştie că nu va ajunge prim-ministru, el face toate aceste lucruri, se transformă într-un PSD-ist cu papion, doar ca să-şi menţină postul de preşedinte al Senatului’, a declarat joi seara, într-o conferinţă de presă, deputatul liberal George Scutaru.

 REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Potrivit acestuia, ‘partidul de strânsură al lui Tăriceanu va primi, în cel mai bun caz, două ministere şi acelea neimportante’.

‘Tăriceanu face acest joc pentru a-şi menţine funcţia şi privilegiile pe care le are postul de preşedinte al Senatului, îşi bate joc de cei care l-au votat, crezând că înt-adevăr apără ideile de dreapta. El vinde speranţele celor care l-au votat doar pentru propria sa funcţie şi pentru camarila celor câtorva persoane din jurul său, dar şi pentru a fi la adăpostul majorităţii parlamentare pentru a nu i se ridica imunitatea parlamentară într-un dosar pe care îl instrumentează procurorii anti-corupţie’, a afirmat Scutaru.