ALEGERI PREZIDENŢIALE. Kelemen Hunor: Am votat pentru o Românie puternică, unde fiecare cetăţean e respectat

Publicat: Duminică, 16 Noiembrie 2014 12:43 // Actualizat: Duminică, 16 Noiembrie 2014 12:43 // Sursa: romaniatv.net

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat duminică, după ieşirea de la urne, că a votat pentru o Românie puternică, în care fiecare cetăţean este respectat, transmite Agerpres.

Foto: inpolitics.ro

"Am votat pentru o Românie puternică, în care fiecare cetăţean este respectat, fiecare comunitate este respectată, unde, încet-încet, dincolo de creşterea economică, fiecare vom găsi posibilitatea de atinge dezideratele şi scopurile în viaţa personală, în viaţa de familie şi toţi la un loc", a afirmat Kelemen Hunor.

El şi-a exprimat convingerea că România va avea, în anii ce vin, o creştere economică substanţială, subliniind că ţara noastră are nevoie de un preşedinte care să creeze consens în teme importante pentru societate.

"Eu cred că România, în anii care urmează, cu un efort substanţial poate să fie în regiune o ţară care va avea creştere economică mai mare decât cea preconizată şi avem nevoie de un preşedinte care are capacitatea de a crea consens în teme majore, în teme importante pentru societatea românească şi eu aici aş enumera câteva: educaţie, infrastructură rutieră şi feroviară, agricultură, sănătate şi drepturile minorităţilor naţionale, acele garanţii instituţionale care înseamnă şi păstrarea identităţii naţionale. Pentru aceste lucruri am votat", a afirmat liderul UDMR.

El a subliniat că viitorul preşedinte trebuie să fie "un om echilibrat, extrem de bine pregătit, care să construiască şi care să respecte limitele Constituţiei". Întrebat dacă a găsit aceste calităţi la candidaţii rămaşi în cursă, Kelemen Hunor a răspuns: "Nimeni nu este perfect".

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Liderul UDMR a adăugat că fiecare cetăţean are posibilitatea de a influenţa deciziile, iar mesajul său pentru maghiari este acela de a vota după convingerile proprii.

"Eu am spus că fiecare om care are drept de vot, influenţează deciziile şi are posibilitatea de a influenţa deciziile - şi maghiarii, şi românii, şi ţiganii, şi sârbii, toţi - fiecare să voteze după convingerile proprii şi acest lucru spun şi astăzi, în ziua votului", a conchis Kelemen Hunor.

Preşedintele UDMR a votat, împreună cu soţia sa, Eva, la secţia organizată în incinta primăriei din comuna sa natală, Cârţa.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
16 nov 15:20
Răspunde | Votează email 0 email
POPA ELENA
DOMNUL PSIHOLOG VAD CA ZICE DOAMNA PORA HABAR NU ARE CE SPUNE...DAR IN REST O CONSIDERA PLINA DE CALITATI-PRESUPUN.
16 nov 13:47
...de la urne, că a votat pentru o Românie puternică, în care fiecare cetăţean este respectat, transmite Agerpres. Citește mai departe… Sursa romaniatv.net

...
1
EUR
4.8336
RON
05 Aug
noapte 17 °
zi 35 °
Ultimele joburi adaugate
24 H