ALEGERI PREZIDENŢIALE: Klaus Iohannis, prima reacţie cu privire la implicarea în mişcările violente de protest

Klaus Iohannis neagă că s-ar fi implicat în organizarea mitingurilor de protest din ţară. 

10 nov. 2014, 14:32
ALEGERI PREZIDENŢIALE: Klaus Iohannis, prima reacţie cu privire la implicarea în mişcările violente de protest

Referitor la articolul intitulat ŞOCANT: Iohannis recunoaşte pe Facebook că a adus oameni cu autocarele la miting, publicat luni, 10 noiembrie a.c., pe site-ul www.romaniatv.net , precizăm că informațiile prezentate sunt false.

ACL și candidatul Klaus Iohannis nu au nicio legătură cu mișcările de protest, care reprezintă mișcări civice pe care le respectăm. Regretăm faptul că Victor Ponta nu acceptă faptul că fiecare vot trebuie respectat și că diaspora îl susține pe Klaus Iohannis, motiv pentru care se comportă într-un mod nedemocratic.

Revoltător! Iohannis nu se delimitează de extremistul Tokes

În ceea ce privește mesajul invocat în articol, este falsă informația că emailul prezentat a fost trimis de Klaus Iohannis. Oricine poate crea o adresă de email care să creeze impresia că are legătură cu candidatul ACL și ne exprimăm temerea că PSD face tot posibilul să îl calomnieze pe Klaus Iohannis, direcționând către mass-media informații total false. Comunicarea citată în articol între Klaus Iohannis și tinerii liberali nu a existat.

În virtutea dreptului la replică, vă rugăm să faceți corecturile necesare spre informarea corectă a opiniei publice, în conformitate cu realitatea.

De asemenea, Tineretul Național Liberal dezminte cu fermitate informațiile apărute în mass-media, potrivit cărora ar fi existat un email de mulțumire din partea președintelui Klaus IOHANNIS către organizațiile de tineret sau către secretariatul TNL.

Victor Ponta şi Klaus Iohannis sunt invitaţi luni seară, la România TV