ALEGERI PREZIDENŢIALE. Liderii PMP Alba îndeamnă cetăţenii să voteze împotriva lui Ponta

Preşedintele filialei Alba a Partidului Mişcarea Populară (PMP), deputatul Clement Negruţ, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că îi îndeamnă pe cetăţeni să se prezinte în turul doi la urne şi să voteze împotriva lui Victor Ponta, potrivit Agerpres.

12 nov. 2014, 11:59
ALEGERI PREZIDENŢIALE. Liderii PMP Alba îndeamnă cetăţenii să voteze împotriva lui Ponta

‘Îi îndemnăm pe cetăţeni să spună Nu PSD-ului şi candidatului său. Îi îndemnăm pe români să vină la vot şi să voteze împotriva lui Ponta’, a spus Clement Negruţ.

Liderul PMP Alba a menţionat că ‘ar fi de prisos’ să mai spună românilor ‘de ce’ să voteze împotriva lui Ponta. ‘Oamenii au simţit pe pielea lor deja că PSD înseamnă taxe, impozite, scumpiri, demagogie, corupţie şi minciună. Sper ca cei vizaţi de cele câteva pomeni electorale să realizeze că totul se plăteşte şi că preţul pentru aceste pomeni va fi usturător’, a conchis Clement Negruţ.

Candidatul PMP la prezidenţiale, Elena Udrea, a fost votată în 2 noiembrie de 3,91% dintre alegătorii care s-au prezentat în Alba la urne, clasându-se pe locul al treilea, după candidatul ACL, Klaus Iohannis, preferat de 52,57% dintre cetăţeni, şi candidatul Alianţei PSD-PC-UNPR, Victor Ponta, votat de 27,43%.