ALEGERI PREZIDENŢIALE. Pocora (PNL): Ministrul de Externe a făcut din nou dovada incompetenţei sale

Deputatul PNL Cristina Pocora a declarat vineri că ministrul de Externe, Titus Corlăţean, a făcut din nou dovada "incompetenţei" sale şi a spus că pentru completarea birourilor secţiilor de votare din străinătate până la 7, numărul complet de membri, MAE asigură personal suplimentar, fie din misiuni, fie din Centrala de la Bucureşti, potrivit Agerpres.

07 nov. 2014, 15:31
ALEGERI PREZIDENŢIALE. Pocora (PNL): Ministrul de Externe a făcut din nou dovada incompetenţei sale

„Domnul Corlăţean ar trebui să ştie că reprezentanţii misiunilor diplomatice au fost cam toţi prezenţi în secţiile de votare de pe teritoriul aferent misiunii. Ei au fost preşedinţi şi/sau vicepreşedinţi ai secţiilor de votare. Pentru această suplimentare, domnul Corlăţean va trimite oameni de la Bucureşti, din Centrală. Cu alte cuvinte, vom plăti avioane, cazare şi diurnă pentru ca Titus Corlăţean să arate bine la poza de final”, a spus Pocora, potrivit unui comunicat de presă.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Pocora a întrebat dacă nu era mai uşor şi mai ieftin ca aceste birouri să fie completate cu oameni din diaspora, din asociaţiile de români din străinătate.

„Câte persoane sunt disponibile din Centrală pentru a pleca la secţiile de votare din străinătate? Care este bugetul disponibil pentru acest lucru? Aţi analizat posibilitatea de a susţine acest demers cu sprijinul asociaţiilor de români din străinătate? Se pare că pomenile electorale nu sunt suficiente pentru PSD şi că Guvernului Ponta îi este mai la îndemână să paraziteze bugetul statului pentru pozele de final din timpul campaniei electorale. Decizia domnului Corlăţean ne arată clar că risipa banilor publici este la ordinea zilei pentru guvernanţi, chiar şi când există soluţii mai ieftine şi mai simple”, a menţionat deputatul liberal.