ALEGERI PREZIDENŢIALE. Preşedintele PES: Victor Ponta va deschide un nou capitol al democraţiei româneşti

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, Victor Ponta, va deschide un nou capitol al democraţiei româneşti, consideră preşedintele Partidului Socialiştilor Europeni Serghei Stanişev, potrivit Agerpres.

31 oct. 2014, 08:58
ALEGERI PREZIDENŢIALE. Preşedintele PES: Victor Ponta va deschide un nou capitol al democraţiei româneşti

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014.  ‘Primul tur al alegerilor va avea loc pe 2 noiembrie. Cele mai recente sondaje indică victoria clară a domnului Ponta. Există un singur candidat cu autoritatea, experienţa şi hotărârea de a schimba direcţia politică şi economică a României, iar acesta este Victor Ponta. Alegătorii merită un preşedinte care luptă pentru drepturile lor şi ale copiilor lor, un preşedinte care este apreciat atât în România, cât şi în afara ţării, şi care are o viziune despre viitor. Munca depusă de Victor Ponta atât ca prim-ministru, cât şi ca lider de partid, a fost exemplară şi sunt convins că va fi un preşedinte remarcabil. Victor Ponta va deschide un nou capitol al democraţiei româneşti’, se arată într-un mesaj al preşedintelui PES, potrivit unui comunicat al PSD.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014.  Oficialul european şi-a afirmat susţinerea faţă de Victor Ponta la Bucureşti, la finalul lunii septembrie, cu prilejul evenimentului de lansare a campaniei preşedintelui PSD. ‘Împreună vom învinge politica de austeritate. Vom lupta pentru creştere economică, investiţii şi locuri de muncă’, a declarat atunci preşedintele PES.