ALEGERI 2014. Susţinătorii lui Victor Ponta, în stradă la Cluj. Pesediştii au împărţit trandafiri trecătorilor

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Social-democraţii clujeni au împărţit vineri trecătorilor, în Piaţa Unirii din centrul oraşului Cluj-Napoca, o mie de trandafiri de toate culorile, în cadrul unei acţiuni de susţinere a candidaturii premierului Victor Ponta la alegerile prezidenţiale de duminică, transmite Agerpres.

14 nov. 2014, 13:18
ALEGERI 2014. Susţinătorii lui Victor Ponta, în stradă la Cluj. Pesediştii au împărţit trandafiri trecătorilor

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Liderii PSD Cluj au explicat că trandafirii reprezintă un simbol al unirii şi al armoniei, prin care doresc să transmită clujenilor că vor să schimbe cei zece ani de ‘dezbinare’ care au trecut, cu o perioadă în care dialogul şi echilibrul între forţele politice să fie principalele elemente.

‘Îl susţinem pe Victor Ponta ca preşedinte al tuturor românilor, este un mesaj pentru unitatea tuturor românilor şi, ca simbol al acestei uniri, tinerii au adus astăzi o mie de trandafiri pe care îi vor împărţi pe stradă, ca simbol al prieteniei , al respectului, iubirii şi armoniei. Şi de ce nu, al toleranţei. Acolo unde alţii au semănat zece ani de zile ură, vrajbă, dezbinare, noi vrem să pune astăzi dialogul, echilibrul şi construcţia unei Românii prospere‘, a declarat ministrul pentru Dialog Social, Aurelia Cristea, care este membru al PSD Cluj.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Aceasta a explicat că tocmai din aceste motive trandafirii împărţiţi de tinerii social-democraţi pe stradă au avut mai multe culori, pentru că în acest moment Victor Ponta este susţinut şi de alte formaţiuni politice decât cea de stânga.

‘Nu sunt doar trandafiri roşii, care sunt simbolul partidului nostru. Evident, suntem în alianţă, nu vrem să confiscăm totul, mesajul este acela că vrem să construim România, stânga şi cu dreapta, aşa cum se construieşte de fapt şi în Europa şi aşa cum fac şi alte ţări’, a spus ministrul.

La eveniment au participat aproximativ 200 de membri şi susţinători PSD, care au împărţit pe stradă mesaje şi materiale de campanie. De asemenea, participanţii la miting au făcut şi o horă a Unirii şi au scris apoi, din şiruri umane, literele VPP, de la ‘Victor Ponta Preşedinte’.

De la miting, membrii şi susţinătorii PSD Cluj au plecat către cartiere, pentru a continua activitatea de campanie.