ALEGERI PREZIDENŢIALE. Tăriceanu, despre protocolul UNPR-PRM: Ceea ce discută Ponta e problema dânsului

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Preşedintele PLR, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat că există o majoritate parlamentară şi un vot pe care cetăţenii l-au dat în 2012 faţă de care se simte responsabil, transmite Agerpres.

04 nov. 2014, 14:45
ALEGERI PREZIDENŢIALE. Tăriceanu, despre protocolul UNPR-PRM: Ceea ce discută Ponta e problema dânsului

‘Nu ştiu de PRM şi nu e treaba mea. Există o majoritate parlamentară, există un proiect comun, un vot pe care cetăţenii ni l-au dat în 2012 faţă de care eu mă simt responsabil şi am nişte obligaţii. Ceea ce discută premierul Ponta în afara acestor înţelegeri pe care le-am materializat, le-am punctat cu un vot explicit în alegerile parlamentare din 2012, este numai şi numai problema dânsului’, a mai spus Tăriceanu, după şedinţa de marţi a Partidului Liberal Reformator (PLR).

Preşedintele PLR, Călin Popescu-Tăriceanu, a anunţat marţi că a primit mandat din partea colegilor de partid să îl susţină în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale pe candidatul PSD-UNPR-PC.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Uniunea Naţională pentru Progresul României a încheiat marţi un protocol de colaborare cu Partidul România Mare privind susţinerea candidaturii premierului Victor Ponta în turul al II-lea al alegerilor prezidenţiale, a anunţat Biroul de presă al UNPR.

Protocolul a fost semnat de preşedintele UNPR, Gabriel Oprea, şi preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor.