ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Vasile Blaga: Klaus Iohannis a fost cel mai atacat candidat din această campanie

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Copreşedintele Alianţei Creştin-Liberale (ACL), Vasile Blaga, susţine că liberalul Klaus Iohannis a fost 'cel mai atacat' candidat în această campanie electorală, potrivit Agerpres.

31 oct. 2014, 11:04
ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Vasile Blaga: Klaus Iohannis a fost cel mai atacat candidat din această campanie

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. ‘Klaus Iohannis a fost cel mai atacat candidat din această competiţie. Asta arată că PSD şi Victor Ponta au motive serioase să le fie frică de rezultatul alegerilor din 2 noiembrie. Ponta şi PSD au reuşit să-şi depăşească limitele şi să promoveze cea mai murdară campanie electorală din ultimii 25 de ani. Asta în timp ce PSD este măcinat de lupte interne pentru putere, în timp ce este marcat de cazuri grave de corupţie, abuzuri fără precedent la adresa democraţiei, în timp ce Ponta conduce cel mai slab guvern de după 1990. A adus România din nou în recesiune, anual a pierdut zeci de mii de locuri de muncă, românilor le este din ce în ce mai greu iar măsurile pe care le ia sunt păguboase pentru economia României’, a spus Blaga vineri, într-o conferinţă de presă.

În opinia sa, Ponta ‘nu are curaj’ să vină în faţa românilor cu proiectul de buget pentru anul viitor.

‘Victor Ponta nu are curaj să vină în faţa românilor cu proiectul de buget pentru anul viitor şi pregăteşte din nou un noian de biruri, taxe şi impozite, pentru a putea să-şi onoreze obligaţiile asumate în campania electorală. Ne aducem aminte de celebra sută de lei. A mai făcut-o unul în balconul fostului Comitet Central şi a păţit ce a păţit’, a afirmat Blaga.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Potrivit liderului democrat-liberal, ACL a avut parte de ‘cea mai virusată’ campanie electorală de după 1990.

‘Noi am tratat, cei din ACL, cu tot respectul aceste alegeri. Singura noastră grijă, preocupare a fost să ne prezentăm candidatul, pe domnul Klaus Iohannis, şi programul acestuia pentru România lucrului bine făcut. Din păcate, am avut de-a face cu cea mai virusată campanie electorală de după ’90, cu minciuni, calomnii, teme false. În loc să discutăm programele candidaţilor, soluţiile pe care ei le oferă României, ne-am pierdut vremea discutând despre fel de fel de calomnii la adresa lui Klaus Iohannis şi teme false pe care nu Klaus Iohannis le-a introdus în această competiţie electorală’, a mai declarat Blaga.