ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Ponta: Alocările pentru dezvoltare locală s-au făcut pentru toţi aleşii locali

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014.  Premierul Victor Ponta a declarat joi, la Galaţi, că alocările financiare guvernamentale pentru dezvoltare locală s-au făcut pentru toţi aleşii locali indiferent de culoarea politică, transmite Agerpres.

16 oct. 2014, 13:00
ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Ponta: Alocările pentru dezvoltare locală s-au făcut pentru toţi aleşii locali

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014.  ‘După cum aţi văzut, toate alocările pentru dezvoltare locală s-au făcut pentru toată lumea, pentru toţi aleşii locali, indiferent de apartenenţa politică, iar faptul că putem îmbunătăţi infrastructura locală este unul din cele mai importante proiecte de modernizare a României’, a spus Victor Ponta.

Prim-ministrul a mai spus că ordonanţa privind migraţia aleşilor locali a apărut din nevoia ca aceştia să poată să nu îşi trădeze electoratul care i-a votat.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014.  ‘Ce pot să vă spun este că în 2012 toţi aleşii locali au candidat ca şi candidaţi ai Uniunii Social Liberale (USL), avându-i pe afiş şi prezenţă fizică pe Crin Antonescu şi pe mine. Primăvara asta, după ce Băsescu, Blaga şi Iohannis s-au înţeles, toţi aceşti locali s-au trezit cu Blaga şi Iohannis, deşi candidaseră cu Ponta şi Antonescu, ceea ce e o trădare a celor care i-au votat. Trebuie să găsim o soluţie ca niciodată, după ce oamenii au votat USL, adică Antonescu şi Ponta, atât la locale, cât şi la parlamentare, să aibă ghinionul să se trezească cu ghinionul Iohannis şi ghinionul Blaga’, a afirmat Ponta.