Alegeri prezidenţiale 2019. Bomboane calmante, antistres şi antisomn pentru membrii secţiilor de votare

Alegeri prezidenţiale 2019. Biroul Electoral Judeţean (BEJ) Cluj a pregătit bomboane calmante, antistres şi antisomn pentru membrii secţiilor de votare, în momentul când vor ajunge cu procesele-verbale cu rezultatele votului şi cu sacii cu buletinele de vot.

24 nov. 2019, 16:17
Alegeri prezidenţiale 2019. Bomboane calmante, antistres şi antisomn pentru membrii secţiilor de votare

„Am pregătit pentru duminică seară bomboane antistres, antisomn şi bomboane calmante, pe care le vom împărţi membrilor secţiilor de votare care vor aduce la Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca materialele electorale – procesele-verbale cu rezultatele votului, sacii cu voturi, tabletele etc. Sunt bomboane cu cafea, contra somnului, sau cu gust de eucalipt, cu efect antistres, dar şi bomboane calmante cu lapte şi caramel. Este o acţiune gândită ca recompensă pentru cei care au stat ore întregi în secţiile de votare şi care sunt obosiţi. Ne-am gândit să le îndulcim acestora timpii de aşteptare la predarea materialelor electorale”, a declarat un reprezentant al BEJ Cluj.

El a mai spus că a pregătit peste 2.000 de bomboane, astfel încât să fie suficiente pentru cele aproape 2.000 de persoane din cele 664 de secţii de votare din judeţ.

Citeşte şi: EXIT POLL ALEGERI PREZIDENŢIALE 2019. Totul se joacă, avem primele cifre, nimeni nu se aştepta la o diferenţă aşa mică