ALEGERI. Primarul Timişoarei a cerut suplimentarea numărului cabinelor şi al ştampilelor de vot

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Primarul liberal al Timişoarei, Nicolae Robu, a solicitat Autorităţii Electorale Permanente să aprobe suplimentarea numărului de cabine şi a ştampilelor de vot pentru turul final al Prezidenţialelor, după ce în primul tur un număr foarte mare de persoane, cu precădere studenţi, nu şi-au putut exercita acest drept constituţional, transmite Agerpres.

07 nov. 2014, 14:14
ALEGERI. Primarul Timişoarei a cerut suplimentarea numărului cabinelor şi al ştampilelor de vot

‘Întrucât numărul de secţii nu poate fi modificat, putem amenaja mai multe cabine în secţiile de votare din Complexul Studenţesc, la Casa Tineretului, la Medicină şi de la Liceul de Muzică. Eu am cerut de la BEJ să aprobe triplarea numărului de ştampile şi al cabinelor, dar şi a numărului de liste suplimentare, pentru ca votul să meargă mai rapid’, a declarat Robu vineri, într-o conferinţă de presă.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Totodată, edilul timişorean a lansat un apel către studenţi, rugându-i să iasă la votare mai devreme, pentru a evita situaţia din 2 noiembrie, când s-au format cozi de sute de tineri care nu au mai fost lăsaţi să intre în secţii după ora 21.00.

‘Îi rog pe studenţi să meargă mai din timp la vot şi să nu se bazeze doar pe faptul că procesul electoral va fi mai fluent. Votul lor este foarte important, pentru că are implicaţii asupra oricărui cetăţean, dar afectată în mai mare măsură este viaţa tinerilor’, a spus primarul Timişoarei.