Alegeri R.Moldova: Mitropolitul Vladimir vine cu un apel către credincioşi înainte de alegerile parlamentare

Publicat: Marţi, 25 Noiembrie 2014 14:21 // Actualizat: Marţi, 25 Noiembrie 2014 14:21 // Sursa: romaniatv.net

În preajma alegerilor parlamentare din Republica Moldova, Înaltpreasfinţitul Mitropolit al Chișinăului și al întregii Moldove Vladimir face apel la responsabilitate civică.

Într-un comunicat, postat pe site-ul Mitropoliei Republici Moldova, Înaltpreasfinţitul Mitropolit al Chișinăului și al întregii Moldove Vladimir spune că ''fiecăruia dintre noi, nu îi revine doar dreptul, dar și datoria cetățenească de a alege reprezentanții Legislativului țării'', cei care în următorii patru ani vor decide soarta Moldovei, potrivit publika.md.

Mai mult, scrutinul ''marchează momentul în care, fiecare dintre noi are puterea legitimă de a participa la elaborarea traseului de dezvoltare al Republicii Moldova'', se menţionează în comunicat.

Totodată, Înaltpreasfinţitul Vladimir îndeamnă credincioșii ca prin post şi rugăciune să cântărească lucrurile înainte de a-şi exprima votul.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
25 nov 20:41
...Înaltpreasfinţitul Mitropolit al Chișinăului și al întregii Moldove Vladimir face apel la responsabilitate civică. Citește mai departe…

...
1
EUR
4.8582
RON
20 Sep
noapte 12 °
zi 27 °
Ultimele joburi adaugate
24 H