ALEGERI SUA 2020. Donald Trump a votat deja în contul scrutinului din 3 noiembrie. Declaraţia preşedintelui, la ieşirea de la urne

ALEGERI SUA 2020. Preşedintele american Donald Trump a votat anticipat în alegerile prezidenţiale din SUA, sâmbătă, în West Palm Beach, Florida, în apropierea proprietăţii sale Mar-a-Lago.

24 oct. 2020, 15:53
ALEGERI SUA 2020. Donald Trump a votat deja în contul scrutinului din 3 noiembrie. Declaraţia preşedintelui, la ieşirea de la urne

ALEGERI SUA 2020. Donald Trump obişnuia să voteze în New York, dar anul trecut şi-a schimbat reşedinţa, astfel că acum votează în Florida.

A fost un vot foarte sigur, mult mai în siguranţă decât atunci când trimiţi prin poştă. Totul strict, conform regulilor. Cei de aici au făcut o treabă fantastică. Vom avea trei mitinguri mari astăzi. Am votat pentru un tip care se numeşte Trump„, a spus Trump la ieşirea de la vot.

Vineri, preşedintele afirma, la un miting în Florida, că îi place faptul că poate să meargă să voteze. „Cred că sunt de modă veche„, a adăugat el. Donald Trump are programate, sâmbătă, mitinguri electorale îb Carolina de Nord, Ohio şi Wisconsin.

Până acum, peste 50 de milioane de americani au votat deja anticipat, prin poştă sau în persoană, în alegerile prezidenţiale americane, în care se confruntă preşedintele Donald Trump şi democratul Joe Biden.


loading...
Partenerii noștri