Alegeri SUA: Americanii sunt în stare de şoc. Bill Clinton ar avea un copil din flori

Danney Williams, un locuitor din Arkansas, a rupt tăcerea şi ar fi dezvăluit că el ar fi fiul secret al fostului preşedinte american Bill Clinton. Vestea i-a şocat pe americani. 

12 oct. 2016, 14:59

Directorul postului de televiziune CNN, Jeff Zucker, le-a ordonat direct angajaţilor săi să nu difuzeze nicio informaţie şi să nu dea nicio declaraţie în legătură cu şocantele afirmaţii făcute de presupusul băiat din flori al fostului preşedinte de la Casa Albă, Bill Clinton, scrie presa americană.

Danney Williams, care locuieşte în Arkansas, ar urma să dea, miercuri seara primul său interviu televizat, pentru INFOWARS.COM, unde va confirma că este fiul biologic al lui Bill Clinton.

Directorul CNN crede însă că toată povestea cu presupusul copil din flori al lui Bill Clinton, au dezvăluit unii dintre angajaţii televiziunii.

„Întotdeauna am suferit că Bill Clinton nu a fost prezent în viaţa mea”, s-a confesat Williams într-o înregistrare viedeo difuzată luni. „Oare pentru faptul că sunt negru? Este ceva în neregulă cu mine? Asta mă face uneori să mă gândesc şi la sinucidere. Nu este corect şi este foarte frustrant”.

În încheierea înregistrării, presupusul copil din flori al lui Bill Clinton se adresează soţiei lui, Hillary, care se luptă cu Donald Trump pentru fotoliul de la Casa Albă: „Hillary, nu mai nega faptul că eu exist. Sunt fiul tău vitreg”…