Alegeri SUA: Donald Trump îl vede pe diavol când vorbeşte despre Hillary Clinton

Candidatul republican la alegerile prezidențiale din SUA, Donald Trump, a numit-o 'diavol' pe candidata democrată Hillary Clinton. Până acum, trump s-a referit cu formula 'escroaca Hillary', și a sugerat că scrutinul din noiembrie ar putea fi fraudat.

02 aug. 2016, 13:44
Alegeri SUA: Donald Trump îl vede pe diavol când vorbeşte despre Hillary Clinton

Senatorul Bernie Sanders, până nu demult rivalul lui Hillary Clinton pentru obținerea nominalizării democrate, este de asemenea ‘diavolul’, în opinia lui Trump.

Aflat la un miting electoral la Mechanicsburg (statul Pennsylvania), candidatul republican l-a criticat pe Sanders pentru susținerea arătată lui Hillary Clinton. ”El a făcut o înțelegere cu diavolul. Ea (Hillary Clinton) este diavolul”, a spus Trump, citat de CNN, informează Agerpres.

Citeşte şi Incredibil, dar adevărat: Un copac seamănă leit cu Donald Trump VIDEO

La o altă întâlnire electorală, desfășurată la Columbus (statul Ohio), Donald Trump a spus: ”Mi-e teamă că alegerile vor fi fraudate, trebuie să fiu sincer”, fără a oferi dovezi sau explicații pentru acuzația sa.

Anterior, în cursul zilei de luni, Trump a fost denunțat de un grup de veterani și de senatorul republican John McCain pentru criticile sale la adresa afirmațiilor părinților unui soldat american de religie musulmană care a murit în Irak.