ALEGERI SUA. Donald Trump şi-a încheiat campania în acelaşi loc ca în 2016. „Sunt superstiţios, vom face la fel”

ALEGERI SUA. Donald Trump a prezis în noaptea de luni spre marţi "o victorie magnifică" la ultimul său miting de campanie din Grand Rapids, Michigan, cu câteva ore înainte de deschiderea urnelor.

03 nov. 2020, 06:46
ALEGERI SUA. Donald Trump şi-a încheiat campania în acelaşi loc ca în 2016. „Sunt superstiţios, vom face la fel”

ALEGERI SUA. „Marţi vom scrie din nou o pagină de istorie”, a afirmat Donald Trump în faţa mulţimii şi ironic la adresa adversarului său democrat Joe Biden, pe care l-a numit şi de această dată „Joe Adormitul”.

În 2016, Donald Trump şi-a încheiat campania tot în Grand Rapids, înainte de a câştiga în faţa democratei Hillary Clinton. „Sunt puţin superstiţios. Vom face la fel„, a spus preşedintele luni seara, cu puţin timp înainte de sosirea sa în Michigan.

Citeşte şi ALEGERI SUA 2020. Donald Trump vs. Joe Biden, americanii îşi aleg astăzi preşedintele, scrutinul e ameninţat de revolte populare

În ultimele zile ale campaniei electorale, actualul preşedinte a reafirmat constant perspectiva propriei victorii şi şi-a ridiculizat rivalul pentru sprijinul exprimat faţă de restricţiile care susţin că încetinesc răspândirea pandemiei noului coronavirus: „Un vot pentru Biden este un vot pentru carantină, suferinţă şi disponibilizări‘, a spus Donald Trump.