ALEGERILE de la FRF ar putea fi AMÂNATE, Iordănescu şi Hagi sunt FAVORIŢI să candideze

ALEGERILE pentru preşedinţia FRF sunt programate pentru miercuri, 5 martie, dar condamnarea lui Gică Popescu în Dosarul Transferurilor schimbă datele problemei, astfel că în absenţa favoritului principal actualul preşedinte al FRF, Mircea Sandu, ar putea decide amânarea Adunării Generale în care s-ar vota alegerea noului preşedinte.

04 mart. 2014, 14:47
ALEGERILE de la FRF ar putea fi AMÂNATE, Iordănescu şi Hagi sunt FAVORIŢI să candideze

Fostul patron al Politehnicii Timişoara, Marian Iancu, este convins că alegerile pentru funcţia de preşedinte al FRF, programate miercuri, vor fi anulate.

Citeşte şi Gică Popescu, condamnat cu EXECUTARE cu o zi înaintea alegerilor de la FRF

După condamnarea lui Gică Popescu, Mircea Sandu va anula Adunarea Generală. Eu am notificat că Adunarea de mîine nu este statutară şi se va putea lega de asta pentru a o anula. Probabil că se va stabili o altă dată şi Anghel Iordănescu va putea candida şi câştiga alegerile„, a declarat Marian Iancu la DigiSport, dar o altă variantă este lansarea candidaturii lui Gică Hagi.

Cum Gică Popescu nu mai are dreptul de a candida la alegerile de pe 5 martie, au rămas în cursă cinci candidați: Gheorghe Chivorchian, Vasile Avram, Răzvan Burleanu, Marcel Puşcaş şi Sorin Răducanu.

Citeşte şi SENTINŢA ÎN DOSARUL TRANSFERURILOR face înconjurul lumii