Aleksandr Lukașenko, lovit cu crosa în faţă la un meci de hockei. Președintele Belarusului a fost rănit

Președintele Belarusului, Aleksandr Lukașenko, a fost rănit după ce a fost lovit cu o crosă în faţă în timpul unui meci de hochei.

10 apr. 2022, 23:25
Aleksandr Lukașenko, lovit cu crosa în faţă la un meci de hockei. Președintele Belarusului a fost rănit

Aleksandr Lukașenko a fost lovit cu crosa în față în timpul unui meci de hochei. Chiar dacă a fost vorba despre un accident, preşedintele Belarusului s-a ales cu rană în zona bărbiei.

Un apropiat al preşedintelui rus Vladimir Putin, Lukașenko a primit îngrijiri medicale pe banca de rezerve şi apoi s-a întors pe gheaţă pentru a continua partida. Echipa controversatului lider a câştigat meciul şi chiar cupa, pentru a 13-a oară, conform Ştirileprotv.

Citeşte şi: Alexandr Lukaşenko avertizează NATO: „Acest lucru înseamnă un Al Treilea Război Mondial! Credeţi că vom sta pe margine?”

Aleksandr Lukașenko, lovit cu crosa în faţă la un meci de hockei. Imagini cu momentul în care a fost accidentat liderul Belarusului

Considerat ultimul dictator al Europei, Lukașenko (67 de ani) este un împătimit al hocheiului și joacă din când în când în meciuri demonstrative.

Citeşte şi: Rusia acuză Ucraina că i-a atacat teritoriul şi îngheaţă negocierile. Putin, convorbire de urgenţă cu Lukaşenko