Alertă alimentară la LIDL! Un sortiment de chifteluțe de cod a fost retras de la raft din cauza unei posibile contaminări

Un sortiment de chifteluțe de cod a fost retras de la raft din cauza unei suspiciuni de contaminare cu Listeria Monocytogenes, a anunţat Autoritatea Națională Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA).

12 nov. 2022, 09:25
Alertă alimentară la LIDL! Un sortiment de chifteluțe de cod a fost retras de la raft din cauza unei posibile contaminări

Alertă alimentară la LIDL România. Un sortiment de chifteluţe de cod a fost retras din magazinele Lidl în urma unei suspiciuni de contaminare cu Listeria Monocytogenes, a anunţat Autoritatea Naţională Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA).

Citește și LIDL vine cu oferte BOMBĂ pentru românii care vor să se pregătească de Sărbători din timp. Va fi bătaie la rafturi

Românii care au achiziționat acest produs nu trebuie să consume deoarece există riscul unei toxiinfecții alimentare.

Din motive ce țin de siguranța consumatorilor, producătorul Jeka Fish recheamă preventiv produsul ”Sødergaarden Chifteluţe de cod, în stil scandinav 340g“ (cod de bare 20295271), cu termenele de valabilitate 15.09.2022 şi 25.11.2022, ca urmare a unei suspiciuni de contaminare cu bacteria Listeria Monocytogenes, transmit reprezentanții ANSVSA.

Astfel, cei care au cumpărat acest produs cu termenele de valabilitate menţionate mai sus sunt rugaţi să nu îl consume.

Mai mult, produsul poate fi returnat în orice magazin Lidl, iar contravaloarea acestuia va fi restituită fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.

Lidl România a scos produsul de la vânzare însă alte produse vândute de retailerul german, inclusiv  din gama Sødergaarden, nu sunt afectate de această rechemare.

Citește și Mare atenție, români! Profi retrage din magazine un sortiment de spanac contaminat cu Hepatita A