Alertă alimentară! Produs cu substanțe nocive, retras din magazinele din România

Un produs cu substanţe nocive a fost restras din magazinele unui cunoscut lanţ comercial din România.

24 aug. 2023, 21:10
Alertă alimentară! Produs cu substanțe nocive, retras din magazinele din România
Alertă ANSVSA!

Alertă alimentară! Un retailer cunoscut în România a decis retragerea unui produs alimentar de pe rafturile magazinelor sale din cauza cantității mari a unei substanțe nocive pentru organism.

Este vorba despre produsul ,,dmBio rondele de orez cu zmeură 8luni+ ECO 35g”, comercializat de retailerul DM în mai multe magazine din ţară.

Produsul a fost retras din cauza prezenței aflatoxinelor, produse metabolice, care provin din diverse ciuperci de mucegai și pot fi periculoase pentru organism dacă sunt consumate  pentru o perioadă lungă de timp.

O româncă a trăit coșmarul vieții în vacanța din Grecia. Totul s-a întâmplat în 5 minute: „Aveți mare grijă la supermarketuri și mall-uri”

Alertă alimentară!  Sunt afectate doar articolele din lotul NL 157, cu data limită de consum 04.06.2024.

„Vă  rugăm  să  nu  consumați  produsul  cu  data  limită  de  consum  menționată  mai  sus  și  să  îl  returnați nedeschis sau deja deschis în magazinele dm. Prețul de achiziție va fi, bineînțeles rambursat, chiar și fără prezentarea bonului fiscal. Puteți returna produsul pana in data de 15.09.2023”, informează producătorii.

Cum poți primi ulei gratuit de la supermarket. Oferta care protejează natura și portofelul despre care românii n-au aflat

Alertă alimentară! Lista magazinelor din România unde produsul „dmBio rondele de orez cu zmeură 8luni+ ECO 35g” din lotul 157 a fost retras poate fi consultată AICI.

Rechemare_DM_Bio_rondele_orez_zmeura_DM_24.08.2023