Alertă cu bombă în centrul Braşovului. Sute de oameni au fost evacuați de urgență din mall

Alertă cu bomba în centrul Braşovului. Sute de oameni au fost evacuați de urgență din AFI Mall. De asemenea, sediul Inspectoratului Județean al Poliției a fost evacuat parțial.

28 iul. 2022, 16:16
Alertă cu bombă în centrul Braşovului. Sute de oameni au fost evacuați de urgență din mall

UPDATE ORA 19,57 Ameninţarea cu bombă de la mall-ul AFI din Braşov nu s-a confirmat, a anunţat, joi seara, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov.

„În urma investigaţiilor efectuate de către personalul specializat al instituţiilor abilitate s-a constatat faptul că aspectele sesizate nu se confirmă”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, Alina Ivan.

Unul dintre mall-urile din municipiul Braşov a fost, joi după-amiază, evacuat, după ce un anunţ privind faptul că aici ar fi fost plasată o bombă a fost trimis poliţiştilor.

Alerta cu bombă la Mall Băneasa s-a dovedit a fi falsă. Sute de oameni au fost evacuaţi de urgenţă
Conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, informaţia a fost transmisă în jurul orei 14,37, pe adresa de corespondenţă electronică a Poliţiei Locale Braşov.

Poliţiştii din Braşov au intervenit joi după-amiază la AFI Mall din centrul civic pentru evacuarea clădirii după ce un e-mail transmis Secţiei 1 Poliţie Braşov anunţa existența unei bombe artizanale în zona AFI. Agenţii au evacuat nu doar mall-ul, ci majoritatea clădirilor din zonă, potrivit bizbrasov.ro.

Aceasta este cea de-a doua amenințare cu bombă din municipiul Brașov din acest an, după ce în urmă cu două luni geniştii şi politiştii au intervenit la Restaurantul Sergiana din centrul Brașovului.

ALERTĂ DE SECURITATE la Moscova! Ambasada SUA: Mall-uri, stații de metrou și gările, posibile ținte pentru atacuri!