Fetiţa de 6 ani dispărută din Constanţa a fost găsită

Fetiţa de şase ani, dispărută marţi seară, a fost găsită de poliţişti. Ea spune că şi-a petrecut noaptea pe câmp.

27 nov. 2019, 06:56
Fetiţa de 6 ani dispărută din Constanţa a fost găsită

UPDATE: Fetiţa de şase ani, dispărută marţi seară din oraşul Ovidiu, a fost găsită miercuri dimineaţă de poliţişti, nefiind victima unei infracţiuni. Fata a spus oamenilor legii că şi-ar petrecut noaptea pe câmp, starea sa de sănătate fiind bună.

Conform reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, fata de şase ani dispărută din Ovidiu a fost găsită miercuri, în jurul orei 10. Ea nu a fost victima unei infracţiuni şi se afla într-o stare de sănătate bună. Fetiţa a spus că şi-ar fi petrecut noaptea afară, pe câmp.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările în care fata a dispărut de acasă.

Reprezentanţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă au precizat că fata a fost dusă la Spitalul Judeţen Constanţa pentru un exament pediatric.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Ovidiu au fost sesizaţi, marţi, în jurul orei 19.00, cu privire la dispariţia Denisei Cadrie Memet, în vârstă de 6 ani. Fata a plecat de acasă în mod voluntar, în jurul orei 18.00. Ea mai pleca de acasă pentru a merge la vecini sau rude, dar p

Poliţiştii constănţeni sunt în alertă încă de aseară, când au fost înştiinţaţi despre dispariţia unui copil în vârstă de numai 6 ani. Este vorba despre o fetiţă, din oraşul Ovidiu.

O fetiţă de şase ani a dispărut de acasă. Poliţia cere ajutorul cetăţenilor pentru găsirea ei

„Până la această oră, minora nu a fost găsită”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Constanţa, Andreea Iliescu. Polițiștii din cadrul Poliției orașului Ovidiu au fost sesizați, marţi, în jurul orei 19.00, cu privire la dispariția lui MEMET DENISA CADRIE, în vârstă de 6 ani. Aceasta a plecat de la domiciliu în mod voluntar, în jurul orei 18.00.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze dispeceratul IPJ Constanța, tel. 0241.611364 int.20005.

În schimb, fata în vârstă de 10 ani din Botoşani care nu a mai ajuns acasă marţi, după ce a mers la şcoală, a fost găsită de autorităţi, teafără, miercuri dimineaţă. Ea a fost descoperită în apropierea locuiinţei la care mersese după cursuri,spunând că a petrecut noaptea într-un balcon deschis al unui imobil.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Botoşani, fata în vârstă de 10 ani, dispărută marţi, din municipiul Botoşani, a fost găsită miercuri dimineaţă în zona ANL Cişmea, în apropierea locuinţei colegei la care mersese după cursuri. Fata a fost dusă la secţia de pediatrie a spitalului pentru evaluarea stării de sănătate, urmând să fie reintregrată familiei.
De asemenea, poliţiştii vor informa şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului despre acest caz.
Fetiţa a declarat oamenilor legii că a stat peste noapte într-un balcon deschis al unui imobil. Ea a fost căutată de peste 30 de poliţişti din cadrul IPJ, jandarmi şi poliţişti locali.
Marţi, în jurul orei 22.15, Poliţia municipiului Botoşani a fost sesizată prin apel 112 de către un bărbat de 26 de ani din municipiul Botoşani, despre faptul că fiica sa, Mihaela Ana Maria Ciobanu, de 10 ani, elevă la o şcoală din localitate, a terminat cursurile la ora 12:00 şi până la efectuarea apelului nu a ajuns la domiciliu. Poliţiştii au stabilit că fata, după ce a plecat de la şcoală, s-a plimbat cu mai multe colege, iar seara a mers în vizita la familia unei dintre ele. În jurul orei 20, ea a plecat singură din acea locuinţă, spunând că merge acasă, dar nu a ajuns acolo.