Alertă în arest! Gheorghe Dincă este păzit să nu se sinucidă. Criminalul refuză orice contact cu familia

Angajatii penitenciarului sunt terorizaţi de gândul că Gheorghe Dincă vrea să se sinucidă, relatează România TV. Acesta este chiar consiliat de un psiholog. Mai mult, Dincă a cerut să stea singur în celulă şi refuză contactul cu familia.

29 sept. 2019, 16:12
Alertă în arest! Gheorghe Dincă este păzit să nu se sinucidă. Criminalul refuză orice contact cu familia

Gheorghe Dincă este păzit continuu în penitenciar de teama că s-ar putea sinucide sau că ar putea fi omorât. Potrivit unor surse România TV, criminalul nu vorbește cu nimeni şi le-a cerut polițiștilor să stea singur.

Ipoteza potrivit căreia Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul crimelor de la Caracal, riscă să fie ucis în închisoare, este susținută și de avocata Carmen Obârșanu.

„Mă gândesc că acest domn Dincă nu este un om bolnav. Am vorbit cu oamenii din Caracal. Este un om rău care speră să câștige ceva. Vreau să îi atrag atenția dacă se uită la televizor. Este un prost dacă el crede că va beneficia de banii ce i s-au promis pentru a lua asupra lui fapta! Va fi omorât după ce se va da o hotărâre definitivă! Și el nu este conștient de asta”, a spus avocatul Carmen Obârșanu, la România TV.