ALERTĂ în Bucureşti. O adolescentă de 15 ani a dispărut

O elevă de 15 ani de la Colegiul Naţional "Sf. Sava" a fost dată dispărută după ce nu a mai ajuns miercuri la şcoală. Cercetările în acest caz sunt făcute de poliţiştii Serviciului de investigaţii criminale de la Poliţia Sectorului 5, au declarat, pentru MEDIAFAX, oficiali din Poliţie.

13 feb. 2014, 20:54

Tânăra se numeşte Iulia Ionescu şi este elevă în clasa a IX-a la Colegiul Naţional „Sfântul Sava” din Bucureşti. Are 15 ani, ochii verzi, părul lung, şaten închis. Iulia a dispărut miercuri, 12 februarie a.c., pe drumul spre şcoală. De la staţia de metrou Eroilor, ea trebuia să ia mijlocul de transport în comun până la Cişmigiu, unde este liceul în care învaţă. De fiecare dată când ajungea la şcoală, Iulia îi trimitea un SMS mamei ei, să o anunţe că e bine. Acel SMS n-a mai venit, astfel că mama a sunat-o, însă telefonul Iuliei, de atunci şi până acum, este închis. Iulia este o elevă olimpică, o fetiţă cuminte şi silitoare, scrie jurnalul.ro.

Mesajul fetei dispărute în Bucureşti: „Merg la mănăstire, îl iubesc pe Iisus”. Familia crede că a fost RĂPITĂ

Eleva ar fi dispărut, miercuri, în jurul orei 12.00.

IULIA IONESCU a dispărut fără urmă. Duhovnicul elevei de la Sf. Sava, audiat de procurori

Dacă aţi văzut-o sau aveţi informaţii ce pot ajuta la găsirea ei, sunaţi imediat la numărul de urgenţă 112 sau adresaţi-vă celei mai apropiate secţii de poliţie.

Citeşte şi IULIA IONESCU pune autorităţile pe jar. Celulă de CRIZĂ la poliţie. Ce detaliu ÎNGRIJORĂTOR s-a descoperit