Alertă în Bucureşti! Un tânăr de 17 ani a fost electrocutat pe podul CFR din Parcul Herăstrău. Arsuri pe 60% din corp

Două persoane au fost electrocutate, duminică, pe podul CFR din Parcul Herăstrău din Capitală în urma contactului cu liniile electrificate, salvatorii așteptând decuplarea curentului pentru a putea interveni, anunță reprezentanții ISU București-Ilfov.

16 iun. 2019, 14:58

Doi bărbaţi au suferit arsuri, duminică după-amiază, după ce unul dintre ei s-a urcat pe arcada metalică a podului CFR Herăstrău şi s-a electrocutat. Celălalt bărbat s-a urcat şi el, în încercarea de a-l salva pe primul. Echipajele de intervenţie aşteaptă ca linia să fie scoasă de sub tensiune pentru a putea ajunge la cei doi.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de URgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov spun că au fost anunţaţi că o persoană s-a electrocutat pe podul CFR Herăstrău.Acolo s-au deplasat echipaje SMURD, autospeciala cu apă şi spumă şi detaşamentul special de salvatori, constatându-se că sunt două persoane urcate pe arcada metalică a podului.

Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov, ambele persoane sunt în viaţă, fiind vorba despre doi bărbaţi. Primul dintre aceştia s-a urcat pe arcadă şi s-a electrocutat, iar celălalt s-a urcat pentru a încerca să îl salveze.

„Prima persoană prezintă arsuri pe o suprafaţă mai mare din corp, iar cea de-a doua pe mici porţiuni. În continuare nu se poate interveni din cauza tensiunii de pe fire”, au transmis reprezentanţii ISU.