Alertă în Capitală! Bucureștenii rămân fără apă caldă. 650 de blocuri vizate de restricții

Vești proaste pentru bucureșteni. Cetățenii Capitalei vor rămâne din nou, fără apă caldă. Aproape 650 de blocuri sunt vizate de noile restricții. 

26 sept. 2022, 17:06
Alertă în Capitală! Bucureștenii rămân fără apă caldă. 650 de blocuri vizate de restricții

În jur de 650 de blocuri de locuințe din Sectoarele 1, 2 și 4 din București rămân fără apă caldă. Termoenergetica anunță lucrări pentru rezolvarea unor avarii.

Lucrările au început de luni, 26 septembrie, în majoritatea zonelor. S-a intervenit pentru remedierea unor avarii de pe conductele din rețeaua primară.

Zonele vizate de restricții sunt Dorobanți, Calea Floreasca, Mihai Bravu, Ștefan cel Marea, Basarabia, Văcărești, Bulevardul Brâncoveanu, șoseaua Pipera.

Până sâmbătă, 1 octombrie, avariile vor fi remediate, în toate zonele, informează Mediafax.

 

Cum vrea Nicuşor Dan să-i încălzească pe bucureşteni la iarnă

 

Compania Municipală Termoenergetica anunţă pe SICAP licitaţie pentru închirierea a 20 de capacităţi modulare de producere a energiei termice. Acestea urmează să fie amplasate în 20 de puncte termice din toate cele şase sectoare ale Capitalei.

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat demararea unui proiect prin care vor fi instalate 20 de mini centrale în anumite puncte din Bucureşti pentru a permite distribuirea agentul termic în parametrii eficienţi.

„Căutăm soluții concrete pentru îmbunătățirea calității serviciului de termoficare din Capitală: am demarat proiectul prin care ne propunem să instalăm 20 de mini centrale în anumite puncte termice, situate la capetele de rețea unde funcționarea a fost deficitară și unde agentul termic a fost livrat în parametrii insuficienți. (Este vorba despre patru puncte termice din sectorul 1, șase din sectorul 2, alte trei puncte termice din sectorul 3, una în sectorul 4, trei în sectorul 5 și alte trei în sectorul 6)”, a transmis primarul Nicuşor Dan, pe Facebook.