Băiatul de 12 ani dat dispărut de familie în București a fost găsit – Update

Update. Băiatul de 12 ani dispărut astăzi din zona rondului Alexandria din București a fost găsit de oamenii legii.

04 ian. 2022, 21:19
Băiatul de 12 ani dat dispărut de familie în București a fost găsit – Update

„Este bine, într-o condiție fizică bună, nu a fost victima vreunei infracțiuni. La acest moment este împreună cu familia și polițiști ai Serviciului Investigații Criminale Sector 5.

Mulțumim tuturor pentru implicare! Cetățenilor care au distribuit fotografia băiatului, voluntarilor, colegilor jandarmi și pompieri care ni s-au alăturat în căutare , tuturor celor care cu fapta și cu gândul bun au contribuit la găsirea lui Răzvan”, au transmis polițiștii.

Știre inițială

Alertă în Capitală! Un băiat de 12 ani a dispărut astăzi din zona rondului Alexandria din București.

Polițiștii solicită ajutorul populației pentru a-l găsi pe băiat. Este vorba despre un copil care are mai multe probleme de sănătate.

Răzvan Ștefan s-a pierdut în jurul orei 14:30 în zona rondului Alexandria din Bucureşti. Copilul are 12 ani nu cunoștea zona, potrivit Antena3.

La momentul dispariției, băiatul era îmbrăcat în: geacă maro, pantaloni negru de trening, ghete negre, iar pe cap purta un fes galben.

Semnalmente: Răzvan Ştefan are 1.50 cm înălțime și 35 de kg.

Familia și Poliția au solicitat în acest moment ajutorul populației pentru a-l găsi. Persoanele care pot oferi detalii care să ducă la identificarea copilului sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliție.

Citește și Şoc în cazul morţii Mihaelei Galani, afacerista de 33 de ani găsită inconştientă în maşină. Se aşteaptă autopsia

Citește și Cât ar trebui să muncească românii din străinătate ca să poată beneficia de pensie. Cum se calculează