Alertă în Constanţa. Ameninţare cu bombă la o fabrică din oraş după o dispută conjugală

Poliţiştii şi pirotehniştii din Constanţa au fost puşi pe jar de un bărbat care a anunţat că a pus o bombă la o fabrică de confecţii din oraş. Omul a recurs la acest gest după ce s-a certat cu prietena sa, care este angajata fabricii. În cele din urmă s-a constatat că apelul era unul fals, deoarece pirotehniştii nu au descoperit niciun material explozibil.

21 oct. 2015, 11:42

Un bărbat din Mihail Kogălniceanu a alertat autorităţile miercuri dimineaţă după ce a anunţat că a pus o bombă la o fabrică de confecţii din Constanţa.

Imediat, la faţa locului au sosit pompieri, ambulanțe şi pirotehnişti care i-au evacuat de urgenţă pe angajaţii fabricii.

În cele din urmă, pirotehniștii nu au descoperit nici un dispozitiv exploziv la fabrica de confecții, iar între timp polițiștii l-au identificat pe bărbatul care a sunat la 112, acesta aflându-se în stare de ebrietate, scrie reporterntv.ro.

Bărbatul  spune că a recurs la acest gest după ce prietena sa nu a mai venit acasă de două săptămâni.

Acesta a fost dus la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism Serviciul Teritorial Constanța pentru a fi audiat.

Citeşte şi ALERTĂ în Vaslui. Pirotehniştii, chemaţi de urgenţă din cauza unei serviete suspecte. Înăuntru era CEAPĂ