Luare de ostatici în Germania. Atacatorul şi prizonierul său au murit UPDATE

Poliţia din Stuttgart, Germania, a fost alertată luni după-amiază după ce un bărbat înarmat s-a baricadat în sediul unui cabinet de avocatură din estul oraşului, unde a luat un ostatic. UPDATE: Atacatorul şi ostaticul său au murit, după ce poliţia germană a luat cu asalt un birou de avocatură din Stuttgart.

11 iul. 2016, 15:20
Luare de ostatici în Germania. Atacatorul şi prizonierul său au murit UPDATE

Peste 100 de politisti au incercuit cladirea, iar circulatia in zona a fost oprita. Iniţial s-a spus că bărbatul ar fi luat doi ostatici, însă în final s-a confirmat că o singură persoană a fost luată prizonieră.

Forţele speciale ale poliţiei au descins în sediul firmei de avocatură, iar în subsolul clădirii au fost găsite două cadavre, afirmă surse citate de revista Focus şi de site-ul Morgenpost.de. Cel mai probabil este vorba de corpul agresorului şi de cel al unui avocat care fusese luat ostatic.

Circa 100 de agenţi de poliţie au participat la operaţiunea care a avut loc într-un cartier din estul oraşului Stuttgart.

Autorităţile germane anchetează circumstanţele producerii incidentului.

Mai multe staţii de metrou fuseseră închise din cauza incidentului, iar localnicii fuseseră sfătuiţi să stea închişi în case.