ALERTĂ în judeţul Braşov. O fetiţă a dispărut într-o pădure plină de animale sălbatice FOTO

O fetiţă de 4 ani din judeţul Braşov a dispărut într-o pădure din apropierea casei. Peste 150 de oameni, poliţişti însoţiţi de câini, jandarmi şi localnici au căutat-o toată noaptea, dar nici urmă de copilă. Părinţii se tem că fata a căzut pradă animalelor sălbatice sau că a îngheţat de frig, informează România TV.

29 mart. 2016, 05:33

UPDATEAlexandra Ganea are parul blond, ochi negri, iar in momentul disparitiei era imbracata cu o geaca de culoare roz, fiind incaltata cu pantofi de culoare inchisa. Persoanele care pot oferi informatii care sa conduca la gasirea minorei sunt rugate sa sune la numarul unic de urgenta 112 sau la 116 000 numarul unic european pentru sesizarea disparitiilor de copii sau sa anunte cea mai apropiata unitate de politie, a spus purtatorul de cuvant al IPJ Brasov.

Postul de Politie din comuna Teliu a fost sesizat luni, in jurul orei 16,54, prin Serviciul 112 cu privire la disparitia fetitei. Fetita impreuna cu familia sa locuiesc intr-o casa aflata la nici o suta de metri de liziera unei paduri, in cartierul numit Groapa Garii, din comuna Teliu, unde locuiesc persoane cu un nivel social mai scazut. Cautarile fetitei au inceput luni dupa-amiaza, iar odata cu lasarea noptii au fost sistate si reluate marti dimineata fiind continuate pana la gasirea fetitei„, a declarat comisarul-sef Liviu Naghi.

Dispariţia a fost semnalată de mama fetiţei abia după trei ore. Ea a povestit că fiica ei a mers împreuna cu sora geamănă să ia apă de la un izvor din apropierea unei păduri. Acolo au început să se joace, iar fetiţa a fugit în pădure de unde nu s-a mai întors. Sora sa a mers acasă şi i-a povestit mamei cele întâmplate, iar femeia a hotărât să meargă singură să îşi caute fetiţa. Atunci când a văzut că nu reuşeşte să o găsească a sunat la 112.

Totodată, femeia a povestit că nu este prima dată când fetiţele merg să aducă apă, asta în condiţiile în care pădurea este foarte periculoasă. Acolo se află multe animale sălbatice.

Zeci de jandarmi, poliţişti şi localnici au căutat-o până la epuizare înainte de a se însera, însă fără rezultat.

Citeşte şi CLIPE de GROAZĂ pentru o familie din Botoşani. O fetiţă de doi ani a dispărut într-o pădure VIDEO