Alertă în Marea Britanie: Un bărbat înarmat s-a ascuns într-o fabrică dezafectată. Poliţia nu l-a gasit încă

Forţele speciale sunt pe urmele unui bărbat înarmat care s-a refugiat într-o fabrică de bere dezafectată.

29 iul. 2016, 09:48

O operaţiune de proporţii a avut loc vineri dimineaţă în Sheffield. Forţele de securitate au înconjurat o fabrică de bere abandonată, iar drumurile din Neepsend Lane au fost blocate, după ce o persoană înarmată a fost văzută intrând în clădirea dezafectată.

Poliţia din Yorkshire a fost alertată vineri dimineaţă, în jurul orei 5.15, relatează Daily Mail. „Ofiţerii au fost trimişi imediat pentru a cerceta zona”, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei, adăugând că „pentru a asigura siguranţa populaţiei, am izolat şi închis o serie de drumuri, perimetrul fabricii scoase din uz şi terenul din jurul acesteia fiind vast”, informează dailymail.co,uk.

Şoferii şi pietoni au fost sfătuiţi să stea departe de zonă în timpul operaţiunii de căutare aflată în desfăşurare. Cordonul de securitate, instituit de la primele ore ale dimineţi, în zona Neepsend din Sheffield va fi menţinut pe toată durata căutărilor, au mai transmis autorităţile.

Ulterior, în cursul după-amiezii de vineri, poliţiştii au aflat cu stupoare că în fabrica de bere abandonată nu se ascundea nicio persoană, după ce o echipă de aproximativ 20 de poliţişti supraveghease „obiectivul” mai bine de 10 ore.

Acum, poliţiştii sunt în căutarea bărbatului înarmat pe care îl credeau a fi ascuns în acel loc, însă el ar fi putut să fi dispărut pur şi simplu de sub nasul lor, fără ca ei să observe acest lucru.

Între timp, o vecină a suspectului a delarat publicaţiei Daily Mail că bărbatul se numeşte Paul Hodge şi are 57 de ani. Bărbatul figurează în evidenţa poliţiei pentru delicte legate de arme şi droguri şi se pare că se ascunsese chiar în casa lui din Smallfield, din comitatul Surrey.

Poliţiştii au vorbi şi cu soţia bărbatului care le spusese mai înainte că soţul ei „nu mai este acasă”.