Alertă în Satu Mare. Un deţinut a evadat din tribunal. UPDATE: Deţinutul a fost prins la Oradea

Deținutul care a evadat în timp ce se afla la muncă în Tribunalul din Satu Mare a fost prins de poliţişti în apropiere de Oradea, la aproape o sută de km de locul de unde a fugit.

08 feb. 2018, 12:15
Alertă în Satu Mare. Un deţinut a evadat din tribunal. UPDATE: Deţinutul a fost prins la Oradea

UPDATE: Tânărul de 23 de ani, închis pentru tâlhărie, a profitat de neglijenţa jandarmilor şi a sărit pe fereastra unei toalete de la tribunal. El le-a spus poliţiştilor că a evadat pentru a-și vizita mama bolnavă de cancer, care locuieşte în Oradea. Deţinutul nu și-ar fi văzut familia de mai mult timp și nu ar mai fi rezistat la gândul că n-o va mai vedea niciodată pe cea care i-a dat viaţă. Deţinutul se afla la muncă, în cladirea Tribunalului din Satu Mare. A profitat de neatenţia paznicilor şi a fugit pe geamul dintr-o baie. Poliţiştii au instituit mai multe filtre şi îl caută pe deţinut.

Bărbatul este din Bihor şi a fost condamnat pentru furt. Acesta a fost închis la Penitenciarul din Satu Mare, penitenciar cu un regim semideschis. Deţinuţii de aici pot să lucreze în afara penitenciarului, însă sub supravegherea gardienilor.