Alertă în Sibiu din cauza unui colet suspect. Angajaţii unei bănci, evacuaţi de urgenţă

Pirotehniştii au fost chemaţi de urgenţă, vineri, în faţa unei bănci din Sibiu. Un geamantan suspect lăsat pe un bulevard a băgat groază în oameni.

27 nov. 2015, 11:45
Alertă în Sibiu din cauza unui colet suspect. Angajaţii unei bănci, evacuaţi de urgenţă

Un geamantan suspect lăsat pe Bulevardul Mihai Viteazu din Sibiu, în faţa unei bănci din zonă, a pus autorităţile pe jar. O echipă de pirotehnişti ai SRI au intervenit imediat şi au ridicat coletul, după ce poliţiştii au restricţionat traficul în zonă.

„Echipa pirotehnică de la SRI a ridicat coletul şi l-a dus în poligon”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeaţean Sibiu, Luciana Balteş, pentru Vocea Transilvaniei.

Traficul a fost restricţionat în zona în care s-a intervenit, iar angajaţii băncii din imediata apropiere au fost evacuaţi. Deocamdată nu se ştie ce se afla în interiorul geamantanului.

Zona în care a fost descoperit geamantanul este una rezidenţială, cu magazine şi bănci, fără sedii de instituţii publice.

De asemenea, un bagaj suspect a fost găsit, miercuri seară, în apropierea Ambasadei Israelului din Bucureşti. Bagajul a fost verificat de pirotehnişti şi s-a constatat că era gol.