Alertă în SUA după o alarmă falsă de împuşcături

Informațiile despre posibile focuri de armă trase marți într-un centru medical al Forțelor Navale americane din San Diego (California, sud-vestul Statelor Unite) par să fie o alarmă falsă, a declarat comandantul spitalului, transmite agenția DPA.

27 ian. 2016, 04:29
Alertă în SUA după o alarmă falsă de împuşcături

Căpitanul Curt Jones a declarat presei că „nu am găsit absolut nimic care să indice că s-au tras focuri” în centrul medical militar.

Poliția, echipe SWAT și pompieri militari au răspuns la un apel după ce o persoană ar fi auzit într-o clădire administrativă a spitalului focuri de armă trase în jurul orei 8 dimineața (16.00 GMT).

Spitalul a postat un buletin de urgență pe social media anunțând că o persoană sau mai multe au tras focuri de armă în clădirea spitalului #26.

„Toate persoanele din interior sunt sfătuite să fugă, să se ascundă sau să lupte”, potrivit buletinului.

Clădirea a fost cercetată amănunțit și nu s-a găsit nicio dovadă care să sugereze că au fost trase focuri de armă, a mai declarat Jones.

Dar el a apărat răspunsul autorităților insistând că spitalul a luat astfel de informații „foarte în serios” datorită prevalenței incidentelor armate reale în întreaga țară, adaugă DPA.


loading...