Alertă în Timișoara! Doi bărbați manevrau în plină zi o armă într-un taxi! Autoritățile au intervenit de urgență!

Clipe de panică pentru un taximetrist din Timișoara, după ce doi clienți manevrau fără probleme, în plină zi, o armă.

15 ian. 2022, 18:03
Alertă în Timișoara! Doi bărbați manevrau în plină zi o armă într-un taxi! Autoritățile au intervenit de urgență!
Sursa foto: Opinia Timisoarei

Alertă în Timișoara! Autoritățile au intervenit de urgență și au descoperit că cei doi bărbați nu amenințau pe nimeni, însă au primit amenzi substanțiale. Polițiștii au descoperit, de asemenea, că arma pe care o aveau nu era letală.

Alertă în Timișoara! Doi bărbați manevrau în plină zi o armă într-un taxi! Autoritățile au intervenit de urgență!

”Poliţiştii timişoreni au fost sesizaţi de către un bărbat cu privire la faptul că, într-un taxi, 2 bărbaţi manevrează o armă. Cei doi bărbaţi, în vârstă de 43 şi 53 de ani, au fost identificaţi şi urmează să fie sancţionaţi contravenţional cu amendă cuprinsă între 2001-5000 lei, conform Legii 295/2004 privind regimul armelor şi muniţiilor, pentru portul şi folosirea armelor neletale în locuri publice”, au transmis, sâmbătă, poliţiştii din Timişoara.

Potrivit acestora, arma neletală de tip airsoft a fost confiscată. Poliţiştii au stabilit că era o armă nesupusă autorizării.

Polițist amenințat de un taximetrist oprit în trafic, în Ploiești: „Ne întâlnim noi în timpul liber și vezi tu!”

Un polițist din Ploiești a fost amenințat de un taximetrist pe care l-a oprit în trafic pentru că nu purta centura de siguranță și vorbea la telefon: „Crezi că vei fi mereu îmbrăcat în uniformă? Ne întâlnim noi în timpul liber și vezi tu!”, i-ar fi transmis taximetristul polițistului, martori fiind mai mulți agenți de poliție. Cazul a fost relatat de Europol, care spune că agentul a fost nevoit să folosească arma din dotare pentru a-l determina pe bărbat să oprească motorul mașinii.

Citește și: Imagini copleșitoare cu pacienții de la ATI Timișoara. O descindere în lumea suferinței și a luptei continue cu moartea: „Mi-ar trebui mai mult de o lună ca să descriu calvarul meu și abnegația lor” VIDEO
„La momentul interceptării în trafic, șoferul a fost extrem de iritat pentru că polițiștii s-au găsit să-l oprească tocmai pe el, spunându-le că nu dorește să le înmâneze documentele si ulterior, punându-se în mișcare către direcția unuia dintre agenții de poliție, fiind cât pe ce să-l acroșeze”, relatează Sindicatul Europol, într-o postare pe Facebook.

Citește și: Florin Cîţu, despre alocarea de fonduri pentru subvenţionarea preţului gigacaloriei: „Sumele cerute sunt mai mari la Timişoara, la Iaşi. Vreau să fie clare principiile după care facem aceste alocări”