Alertă la FCSB! Omul de încredere al lui Gigi Becali, testat pozitiv cu COVID-19

FCSB este a doua echipă din Liga 1 lovită de Covid 19, după Dinamo. Teia Sponte, prietenul şi omul de încredere al lui Gigi Becali, care urmărea meciurile din loja patronului, a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus.

11 iun. 2020, 14:35
Alertă la FCSB! Omul de încredere al lui Gigi Becali, testat pozitiv cu COVID-19

Teia Sponte este prezent la toate jocurile de pe teren propriu ale celor de la FCSB, pe care le urmăreşte din loja lui Gigi Becali. Împreună cu el au mai fost testaţi şi depistaţi pozitiv mai mulţi membri ai familiei sale.

A apărut primul caz de coronavirus în Liga 1: un oficial de la Dinamo este infectat. LPF a suspendat meciurile

Teia Sponte, care a ocupat la un moment dat şi funcţia de vicepreşedinte al clubului, este cel pe care Gigi Becali l-a trimis la Cluj-Napoca cu celebra valiză.

După arestarea lui Gigi Becali, Teia Sponte a devenit, cel puţin în acte, patronul celor de la FCSB şi a asigurat buna funcţionare a clubului, cât timp prietenul său a fost încarcerat.

Apropierea şi încrederea de care se bucură i-au garantat întotdeauna un cuvânt greu în urechile lui Gigi Becali. Tocmai de aceea, în 2011, Teia Sponte a putut influenţa plecarea lui Mihai Stoica.

Teia Sponte este afacerist şi a intrat în atenţia mass-media la începutul anilor 2000, prin intermediul mai multor afaceri imobiliare. În 2016, a vândut un teren de aproximativ 48 de hectare către IKEA, pentru suma de 48 de milioane de euro, la acel moment fiind cea mai mare tranzacţie din România.