Alertă la Spitalul Floreasca! Mihai Constantinescu în stare critică. Apel la artişti şi colegi să doneze sânge

Alertă la Spitalul Floreasca, acolo unde MIhai Constantinescu este în stare critică. Ultimele informații ale medicilor sunt tragice. A fost făcut un apel la adresa colegilor și prietenilor!

16 iun. 2019, 12:59
Alertă la Spitalul Floreasca! Mihai Constantinescu în stare critică. Apel la artişti şi colegi să doneze sânge

Starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu este tot mai gravă. Artistul are mare nevoie de sânge. Colegii săi, artiştii s-au unit, iar marţi vor merge la Spitalul Floreasca pentru a dona sânge şi pentru a-l ţine în viaţă pe marele artist, anunță România TV.

Rugăciuni pentru un miracol în cazul îndrăgitului artist Mihai Constantinescu. Prietenii îi transmit continuu mesaje soţiei care nu se dezlipeşte de patul artistului. Mihai Constantinescu a fost reconectat la aparate, după noi probleme respiratorii, potrivit România TV. Timp de 5 zile, artistul fusese lăsat de medici să respire singur.

Mihai Constantinescu, în vârstă de 73 de ani, a fost dus la Spitalul Floreasca din Capitală pe 13 mai, în urma unui stop cardio-respirator, el fiind internat în unitatea spitalicească de aproape o lună.

Mihai Constantinescu şi-a anulat în luna martie câteva concerte din cauza stării de sănătate, fiind cunoscut de multă vreme cu probleme cardiace.

În anul 2008, Mihai Constantinescu a fost supus unei intervenţii chirurgicale la Secţia Clinică Chirurgie Cardiovasculară din cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare şi Transplant Târgu Mureş, cu diagnosticul stenoză aortică strânsă, cardiopatie valvulară, insuficienţă mitrală gradul 3/4, insuficienţă tricuspidiană gradul 2, hipertensiune pulmonară medie. În anul 2017, artistul a fost supus unei noi intervenţii chirurgicale, după ce valva mitrală a avut o disfuncţie.