Alertă maximă la Moscova! O dronă a lovit o clădire de birouri din centrul capitalei Rusiei |VIDEO

Autoritățile de la Moscova sunt în alertă, după ce trei drone ucrainene au lovit duminică dimineață, pentru a patra oară într-o lună capitala Rusiei. Acestea au avariat o clădire de birouri din centru orașului și au determinat închiderea temporară a unui aeroport important.

30 iul. 2023, 23:28
Alertă maximă la Moscova! O dronă a lovit o clădire de birouri din centrul capitalei Rusiei |VIDEO
Alertă maximă la Moscova!

O dronă a lovit o clădire de birouri din centrul capitalei Rusiei. Momentul în care una dintre dronele ucrainene lovește o clădire de birouri din centrul Moscovei a fost surprins de mai mulți cetățeni care au urcat imaginile pe rețelele de socializare, unde s-au viralizat imediat.

Citește și Armata ucraineană a lovit podul Ciongar din Crimeea. Forțele Kievului raportează noi succese în direcția Bahmut

O dronă a lovit o clădire de birouri din centrul capitalei Rusiei

În ciuda tuturor imaginilor care au făcut deja înconjurul lumii, Ministerul rus al Apărării a declarat că toate cele trei drone ucrainene au fost doborâte, una de sistemele de apărare antiaeriană, iar celelalte două ar fi fost bruiate electronic.

Cu toate acestea, în urma atacului ucrainean o clădire de birouri a fost avariată, un aeroport important a fost închis temporar, iar traficul pe un bulevard central a fost blocat.

”Eu și prietenii mei am închiriat un apartament să venim aici și să ne relaxăm și, la un moment dat, am auzit o explozie și a fost ca un val, toată lumea a sărit. Și apoi era mult fum și nu se vedea nimic. Se vedea focul de sus”, a declarat un turist.

Între timp, Vladimir Putin susține că este dispus să încheie pacea cu Ucraina, dar se pare că drumul până la masa negocierilor este unul foarte lung. Asta pentru că Rusia susține că nu poate discuta despre pace atât timp cât armata Kievului lansează atacuri asupra Moscovei și a altor regiuni rusești.

„Nu putem opri focul atât timp cât ne atacă. Când spun asta, oamenii încep să se gândească. Este valabil și pentru începerea negocierilor de pace. Nu le-am respins niciodată. Știți că spun mereu faptul că nu am respins niciodată negocierile de pace”, a declarat Vladimir Putin.

Citește și Volodimir Zelenski, în prima linie a frontului! Președintele Ucrainei a vizitat poziţiile forţelor speciale de lângă Bahmut