ALERTĂ în PARIS. O persoană înarmată a luat ostatici într-un oficiu poştal

Mai multe persoane au fost luate ostatice într-un oficiu poştal din Colombes, în vestul Parisului, de către un individ înarmat. După câteva zeci de minute bărbatul a fost arestat, iar cele două persoane pe care le reţinuse în poştă au fost eliberate fără ca ele să fie rănite, informează lemonde.fr.

16 ian. 2015, 12:14

Luarea de ostatici din oficiul poştal din Colombes, situat pe Bulevardul Charlles de Gaulle, s-a produs vineri, cu puţin înainte de ora de 13. Un bărbat a intrat înarmat în poştă în jurul orei 12.30. Mai mulţi clienţi au reuşit să fugă. Potrivit unor surse din cadrul poliţiei, bărbatul a mai avut probleme cu legea. După ce a luat ostatici, bărbatul a apelat număr de urgenţă şi a anunţat că este înarmat cu grenade şi Kalaşnikov. 

Potrivit mai multor fotografii postate pe Twitter, mai mulţi politişti şi procurori au ajuns în faţa oficiului poştal în care a avut loc luarea de ostarici. Un elicopter a fost trimis să survoleze zona în care se află oficiul poştal. 

Contactaţi de Liberation, reprezentanţii Primăriei din Colombes (o periferie a Parisului) au confirmat „luarea de ostatici” de către „un bărbat înarmat”. De asemenea, potrivit publicaţiei franceze, bărbatul ar fi „o persoană care nu pare a fi în toate facultăţile mintale. Vorbeşte despre o decepţie a sa în dragoste”, a mai precizat sursa de la Prefectură.