Alertă meteo: Ploi, vânt şi ninsori în cea mai mare parte din ţară

Meteorologii anunţă ploi şi ninsori moderate cantitativ, precum şi intensificări ale vântului în cea mai mare partea a ţării, până duminică după-amiază.

12 dec. 2021, 10:03
Alertă meteo: Ploi, vânt şi ninsori în cea mai mare parte din ţară

Alertă meteo: Meteorologii anunţă ploi şi ninsori moderate cantitativ, precum şi intensificări ale vântului în cea mai mare partea a ţării, până duminică la ora 18:00, anunţă ANM.

Avertizare meteo de ploi şi ninsori. Este COD PORTOCALIU de vreme rea

Până duminică la ora 18:00  vor fi precipitaţii, local moderate cantitativ (15…20 l/mp), sub formă de ploaie în Moldova şi predominant sub formă de ninsoare în sudul şi vestul Banatului.

În nordul Carpaţilor Orientali, iar până spre orele amiezii şi în Carpaţii Meridionali, la altitudini de peste 1700 m va continua să ningă, precizează ANM.

Temporar, vântul va avea intensificări în regiunile vestice şi la munte, cu viteze în general de 50…55 km/h, mai mari pe creste, viscolind ninsoarea.

PROGNOZA METEO. Weekend mohorât în toată ţara, se depune strat nou de zăpadă la munte

În Bucureşti, cerul va avea unele înnorări, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va realiza după ora 9:30 şi se va situa în jurul valorii de 13 grade.

Ninge viscolit la munte


Gondola Sinaia, care ajunge la cea mai mare altitudine din România, 2050 m, a publicat sambată, 11 decembrie o filmare cu o furtună de zăpadă stârnită în această seară.  Gondola Sinaia anunța recent că a început lucrările de amenajare pentru a se pregăti de ninsori.


loading...
Partenerii noștri