Fetiţa din Bucureşti care a dispărut în ziua când olandezul a sosit în România a fost găsită. Bunicii o aşteptau disperaţi VIDEO

O fetiţă de 11 ani a dispărut în Bucuresti, în urmă cu patru zile, exact în ziua în care olandezul care a ucis o altă fetiţă, în Dâmbpviţa, a ajuns în România. Luni, Roberta Maria Magdalena a fost găsită de oamenii legii, într-o localitate din județul Brașov.

23 sept. 2019, 14:05
Fetiţa din Bucureşti care a dispărut în ziua când olandezul a sosit în România a fost găsită. Bunicii o aşteptau disperaţi VIDEO

UPDATE. Potrivit unor surse judiciare, fata a plecat de acasă cu o sumă mare de bani. Ea va fi audiată pentru ca anchetatorii să afle ce s-a întâmplat în aceste zile, în care nu a fost de găsit.

ŞTIREA INIŢIALĂ. Despre Roberta, fetiţa dispărută în Bucureşti, nu se mai stie nimic de când a plecat la magazin să-si cumpere dulciuri. Anchetatorii nu exclud varianta să fi fost răpită. In acest caz a fost alertată si poliția de frontieră.

Îmi spune bunica că ce se intamplă cu Roberta, că a plecat cu rucsacul, cu telefonul… cu totul la ea. Şi am luat foc şi am sunat-o, dar nimic. Baietii de la vânzare au văzut-o cum vorbeşte la telefon… probabil aranja ceva„, a declarat bunicul, la România TV.

La rândul ei, bunica Robertei a spus: „Când a plecat de aici mi-a spus mami, mai dă-mi un leu, să fac 300 vechi. I-am zis ca nu am, după i-am dat şi a plecat„.

Fata dispărută se numeşte Roberta Maria Magdalena Dumitru, are 11 de ani şi următoarele semnalmente: înălţime: 1,60 m, greutate 95 kg, ten creol, faţă ovală, păr vişiniu, drept, de lungime medie, ochi negri.

Interviul complet cu bunicii, în materialul video de mai jos: