Alertă! O fată, de 14 ani, a dispărut fără urmă după ce a citit „Pisicile Războinice”. A plecat să refacă un traseu din poveste

Polițiștii din Tulcea sunt în alertă! O copilă, de 14 ani, a dispărut fără urmă după ce a citit seria de cărți "Pisicile Războinice". Copila a plecat într-o pădure să refacă un traseu din poveste. Polițiștii, care o caută cu drone și câini de urmă, i-au găsit hainele pe un câmp.

04 mart. 2023, 18:23
Alertă! O fată, de 14 ani, a dispărut fără urmă după ce a citit „Pisicile Războinice”. A plecat să refacă un traseu din poveste

Lucrătorii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), jandarmi, pompieri şi voluntari caută o caută pe Denisa-Gabriela Coadă. Fata de 14 ani a plecat de acasă pe 1 martie, la ora 05.00. Familia crede că fetiţa a mers într-o pădure de lângă Mahmudia să refacă un traseu despre care a citit în cărţile „Pisicile Războinice” de care era extrem de pasionată.

Denisa este căutată și cu câini de urmă şi o dronă, căutările fiind efectuate şi în localităţile din apropiere.

„Polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea, împreună cu jandarmi, pompieri și voluntari caută o minoră de 14 de ani, pe nume Denisa Gabriela Coadă, care în noaptea de 28 februarie a.c spre 1 martie a.c., a plecat de la domiciliul său, din localitatea Mahmudia și nu a mai revenit până în prezent.

Au fost efectuate căutări cu efective mărite pe raza localităților limitrofe.La acțiunile de căutare din perioada de referință, au participat polițiști din cadrul I.P.J Tulcea, lucrători I.J.J, ISU Delta Tulcea și voluntari, fiind folosite echipamente speciale, câini de urmă și o dronă.

Căutările continuă, pe rază extinsă, atât pe plan local, cât și național în vederea depistării persoanei dispărute, inclusiv cu sprijinul altor structuri operative de poliție din țară.

Persoanele care dețin informații utile în vederea depistării acesteia sunt rugate să sune la 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție”, se arată într-un comunicat al Poliţiei.