Alertă pe litoral. Cinci copii au ajuns la spital cu toxiinfecţie alimentară

Cinci copii au ajuns la spital după ce au mâncat la un hotel de patru stele de pe litoral. Este deja al doilea caz de îmbolnăvire în aceeaşi unitate de cazare din staţiunea Venus. Autorităţile fac anchete, dar, deocamdată nu au dat niciun rezultat.

31 iul. 2016, 05:07
Alertă pe litoral. Cinci copii au ajuns la spital cu toxiinfecţie alimentară

O familie din Bucureşti a avut parte de o vacanţă de coşmar la un hotel de patru stele din staţiunea Venus. Fetiţele au ajuns la spital, al fel şi alţi trei copii care şi ei au avut dureri de burtă şi vărsături.

Turiştii au mărturisit că au plătit în jur de patru mii de lei pe vacanţa all inclusive la hotelul de patru stele din Venus. Cu doar o săptămână în urmă, alţi 15 turişti cazaţi acolo au ajuns la spital cu toxiinfecţie alimentară.

„Se depun toate eforturile posibile din punct de vedere igienic, alimentar, să oferim condiţii de maxima siguranţă. Avem o anchetă în plină desfăşurare şi aşteptăm analizele de la DSV şi DSP”, a spus MIHAELA SURIN, directorul executiv al hotelului, potrivit reporterntv.ro.

Inspectorii de la Protecţia Consumatorului au descoperit alimente expirate sau păstrate la temperaturi nepotrivite la controlul de săptămâna trecută.

Citeşte şi Alertă la un hotel din Poiana Brasov. 16 sportivi au ajuns la spital după ce li s-a făcut rău